28 Kasım 2014 Cuma

RESİMLİ TASARIM KURABİYE

       Sevgili ve çok eski ünv. arkadaşım Mahçe Inanoğlu'nun arkadaşına yeni açtığı atölyesi için yaptırdığı kurabiyeler.Bu Güzel fotoğrafları görebilmek için www.taylandeprem.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Mersinde bulunan ve Yerinde gidip görmek isteyenler için ise güzel ikramlar eşliğinde görsel doyum yaşabilirsiniz. uzun bir aradan sonra bu vesiylede olsa sesini duymak cok güzeldi Mahçecim.Hayırlı uğurlu olsun tekrar. Güzel işlerde tekrar görüşmek üzere.Sevgiler.




8 Ağustos 2014 Cuma

NO:1 SAFARİ PASTA

            Sevgili Duygu Yiğitoğlu'nun yakışıklı oğlu CAN 'a diş buğdayından sonra Safari temalı 1 yaş pastasınıda yaptım..en sevdiğim pastalarımdan oldu. Duygu' ya pasta ve kurabiye yapmakta yine ayrı bir keyif verdi. Enerjin ve iltifatların için çok tesekkür ederim. Biliyorum ki devamı gelecek...Görüşmek üzere. Sevgilerimle...
                                 




.


DENİZ FENERİ PASTA

         Sevgili Ahmet Biçen ve Melek Atik Biçen'in Bir taneleri 1 Yaşına girdi.Çok iyi cok tatlı aile. Biz de bu güzel ailenın bıdıgına eşimle çok güzel bir organizasyon yaptık. Pasta ve kurabiyeler benden organizasyon süslemeler eşim'den.Rüzgar'ın özel gününde yardımcı olmak bizi de mutlu etti.Tatlı mı tatlı Rüzgar'ın yeni yaşı kutlu olsun...

           






NO:1 FENERBAHÇE PASTA


           Sevgili Melek Atik Biçen ve eşi Ahmet Biçen 'in Kardeşi için yaptırdıkları FB Pastası...Mutlu yıllar ARDA. Sevgilerimle...





          .

16 Temmuz 2014 Çarşamba

ANGRY BİRDS, ÖRÜMCEK ADAM VE ARI MAYA KURABİYE

       Sevgili Nuray Gözel Öz hanımın kızı Azra'nın yaş günü için yaptırdığı Resimli arı mayalar ve daha önceki siparişin aynısı Angry Birds ve örümcek adamlar....Tekrar Ürgüp'e Sevgiler...






UNİCORN PASTA

        
        Süleyman Bey 'in kız arkadaşının doğum günü için yaptırdığı şirin pasta..unicorn..mutlu seneler. Sevgiler...







MEZUNİYET PASTA

       Sevgili Hadi Durlu ve TC Sultan Yılmaz Durlu'nun biricik kızları ODTU 'den mezun oldu. Elbette kutlamak lazımdı..Mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı dilerim. Sevgilerimle...




13 Haziran 2014 Cuma

RAPUNZEL PASTA


Rapunzelli pasta :))Sağlıklı, mutlu, başarılı ve güzel yılların olsun.Yeni yaşını kutlarız KARYA.Sevgiler...








NO:1 KIZ YENİDOĞAN KURABİYE

Eşimin iyileşmesine vesile olan Sevgili Serkan USGU ve bu vesile tanıdığım eşi Günseli'nin Güzeller güzeli bebekleri DURU'ya. Ömrün güzel olsun DURU.










3 Haziran 2014 Salı

NO:1 DİŞ BUĞDAYI VE KURABİYE

Sevgili Duygucumun sıcaklığı ve samimiyeti ile yine güzel bir çalışma daha gerçeklestirdim. nesesi ve heyacanı bana da yansıdı:)) bana olan beğenisi ve sonsuz güveni için teşekkür ederim. Sağlıklı gülüşler CAN. Sevgiler.





NO:1 FROZEN PASTA VE KURABİYE

       Tanımaktan mutluluk duyduğum, çalışmaktan çok keyif aldığım, çok duyarlı ,çok kibar, zevkli, özenli insan Öznurcum ve onun biricik güzel kızı DERİN.Frozenli pasta tercihleri oldukça zevkli.tabi uyumlu kurabiyeleri...Mutlu yıllar bol gülücükler DERİN. Sevgiler.







RESİMLİ TASARIM KURABİYE

              Biricik dostlarımıza coşkun ailesinde tatlı süpriz...Sezer ailesinin güzeller güzeli elifi için doğum gününe kurabiyeler...Kurabiyelere en yakışan yine kendi oldu elifin.sizleri seviyoruz.İzmir'e sevgiler.


20 Mayıs 2014 Salı

MİCKEY MOUSE ( KİŞİYE ÖZEL TASARIM ) PASTA

    Diş buğdayından sonra BARIŞ'IN ilk yaş pastasınıda yapmak bana kısmetmiş çok mutlu oldum.Bir önceki pastamı çok beğenmişlerdi, onun üzerine aynı kremadan 1 yaş pastası yaptım.Mutlu seneler Barış'cım. Sevgilerle...






NO:2 ŞİMŞEK MCQUEEN PASTA VE KURABİYE

       Canım kuzenimin yine ucundan kıyısından bağlantısının olduğu bir iş daha:)) aile dostları Gülay oğlu Toprağın 4 yaş doğum günü için verdiği pasta ve kurabiye siparşi...bir önceki sipaşimin aynısı ufak ilavelerle, çünkü Toprak beğenmiş:))Afiyet bal şeker olsun..Mutlu güzel yıllar Toprakcım.Sevgilerle..


  



                           





16 Mayıs 2014 Cuma

NO:1 ŞİMŞEK MCQUEEN PASTA VE KURABİYE

     Canım Kuzenimin TED koleji için yaptırdığı kurabiyelerim bi hayli sevildi, beğenildi. Sevgili Merih TÖRÜNER hanım bunun üzerine torunu için pasta ve kurabiye yaptırmak istedi. bende Ege'ye severek bu pasta ve kurabiyeleri yaptım. Bu arada Ege'nin annesi sevgili Füsun TÖRÜNER hanımı tanıdığıma çok memnun oldum. sipariş 2 gün önce verilmesine rağmen gösterdikleri nezaketten ötürüde hiç zorlanmadım. TÖRÜNER ailesi ile çalışmak büyük keyif...Sevgiler. Mutlu yaşlar EGE.










KİŞİYE ÖZEL TASARIM PASTA

        Aile dostumuz Atay ailesine coşkun ailesinden gerçeğe uygun:)) espirili ve tatlı bir süpriz oldu. Mutlu seneler Mustafa abim..birlikte daha çok anı bırakalım geçmişe.sizi seviyoruz. ( 13 mayıs 2014)



ALBÜM TASARIM KURABİYE

               Çok sevdiğim canım dostum Esra'ının eşi Serkan Güneş kısa süre önce LOLİTA adında bir albüm çıkardı...bir de üstüne teyze olacağımı öğrenince:))) seve seve bu kurabiyeleri yaptım. yarısı kakolu yarısı tarçınlı..ımmm elbette beğenilmiş.canlar sizi seviyorum. Yolun acık olsun Serkan'cım.





15 Mayıs 2014 Perşembe

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KURABİYE

       İnce düşünceli güzel öğretmeleri Burcu, Beyza ve Yeşim'in, emektar öğretmenlerine anlamlı jesti...kutlarım. Beğenmeleri benide onurlandırdı.










8 Nisan 2014 Salı

NO:1 DİŞ BUĞDAYI

     Tanımaktan mutluluk duyduğum İlknur, oğlu Barışı için Diş buğdayı pasta ve kurabiye siparişi verdi...İyi ki de verdi:)) cok keyifli bir işti...herkes bayılmış, İlknur öyle diyor:))
                                           





KARIŞIK DOĞUM GÜNÜ KURABİYE 1

          Deniz'in Doğum günü için istek üzerine karışık bir çalışma
yaptım.Dilediğince yaşam sürmen dileğiyle...sevgiler..
             
                                         

15 Mart 2014 Cumartesi

KARIŞIK DOĞUM GÜNÜ KURABİYE 2

      Yeğenlerime kısıtlı zamanımda yapabildiğim tatlı süprizlerim...sizleri seviyorum...Güzel bir ömür sizin olsun ECE VE ZEYNEP. 







9 Mart 2014 Pazar

HELİKOPTER TASARIM KURABİYE

        Sevgili Neslihan oğlu Atahan'ın ilk yaş günü için helikopterli ve bulutlu bir pasta rica etti..bende seve seve yaptım.Güzel ömrün olsun, dilediğince olsun tatlı Atahan...




KADINLAR GÜNÜ KURABİYE

            BAŞARI'nın emektar kadınlarına anlamlı ve lezzetli Kadınlar Günü kurabiyeleri...








24 Şubat 2014 Pazartesi

NO:1 KİŞİYE ÖZEL TASARIM PASTA

Ablası Esra'nın kardeşine hoş ve tatlı süprizi.yaşın sana uğur getirsin Derya...





1 YAŞ TASARIM KURABİYE

                 Canım Evren abla...eşinin yeğeni için Banu'ya süpriz 1 yaş kurabiyesi siparişi verdi...Güzel ömrün olsun tatlı Banu..