20 Mayıs 2014 Salı

MİCKEY MOUSE ( KİŞİYE ÖZEL TASARIM ) PASTA

    Diş buğdayından sonra BARIŞ'IN ilk yaş pastasınıda yapmak bana kısmetmiş çok mutlu oldum.Bir önceki pastamı çok beğenmişlerdi, onun üzerine aynı kremadan 1 yaş pastası yaptım.Mutlu seneler Barış'cım. Sevgilerle...






NO:2 ŞİMŞEK MCQUEEN PASTA VE KURABİYE

       Canım kuzenimin yine ucundan kıyısından bağlantısının olduğu bir iş daha:)) aile dostları Gülay oğlu Toprağın 4 yaş doğum günü için verdiği pasta ve kurabiye siparşi...bir önceki sipaşimin aynısı ufak ilavelerle, çünkü Toprak beğenmiş:))Afiyet bal şeker olsun..Mutlu güzel yıllar Toprakcım.Sevgilerle..


  



                           





16 Mayıs 2014 Cuma

NO:1 ŞİMŞEK MCQUEEN PASTA VE KURABİYE

     Canım Kuzenimin TED koleji için yaptırdığı kurabiyelerim bi hayli sevildi, beğenildi. Sevgili Merih TÖRÜNER hanım bunun üzerine torunu için pasta ve kurabiye yaptırmak istedi. bende Ege'ye severek bu pasta ve kurabiyeleri yaptım. Bu arada Ege'nin annesi sevgili Füsun TÖRÜNER hanımı tanıdığıma çok memnun oldum. sipariş 2 gün önce verilmesine rağmen gösterdikleri nezaketten ötürüde hiç zorlanmadım. TÖRÜNER ailesi ile çalışmak büyük keyif...Sevgiler. Mutlu yaşlar EGE.










KİŞİYE ÖZEL TASARIM PASTA

        Aile dostumuz Atay ailesine coşkun ailesinden gerçeğe uygun:)) espirili ve tatlı bir süpriz oldu. Mutlu seneler Mustafa abim..birlikte daha çok anı bırakalım geçmişe.sizi seviyoruz. ( 13 mayıs 2014)



ALBÜM TASARIM KURABİYE

               Çok sevdiğim canım dostum Esra'ının eşi Serkan Güneş kısa süre önce LOLİTA adında bir albüm çıkardı...bir de üstüne teyze olacağımı öğrenince:))) seve seve bu kurabiyeleri yaptım. yarısı kakolu yarısı tarçınlı..ımmm elbette beğenilmiş.canlar sizi seviyorum. Yolun acık olsun Serkan'cım.





15 Mayıs 2014 Perşembe

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KURABİYE

       İnce düşünceli güzel öğretmeleri Burcu, Beyza ve Yeşim'in, emektar öğretmenlerine anlamlı jesti...kutlarım. Beğenmeleri benide onurlandırdı.